Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@05:35:10 GMT

شهر نو پای «علی آباد» نیازمند توجه ویژه مسئولان

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۰۳۱۱۸

شهر نو پای «علی آباد» نیازمند توجه ویژه مسئولان

سمانه بهروج در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در حال حاضر در مجموعه شهرداری دو نیروی دفتری و هشت نیروی دیگر در زمینه های آتش نشانی، حمل زباله، راننده و خدماتی فعالیت می کنند، اظهار داشت: ماشین هایی که در این مجموعه در اختیار داریم شامل یک ماشین آتش نشانی، یک کمپرسی خاور، یک ماشین حمل زباله و یک بیل مکانیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست شهرداری شهر علی آباد عمران با بیان این مطلب که ساختمان فعلی شهرداری در صورت جذب نیرو کوچک و محدود است لذا در نظر داریم در کنار مجموعه فعلی یک ساختمان دیگر احداث کنیم تا مشکل مکان نیز مرتفع شود، عنوان داشت: در شرایط فعلی با توجه به نداشتن بودجه امکان گرفتن نیرو نداریم ضمن اینکه باید چارت سازمانی شهرداری را به اداره کل امور شهری استان ارائه کنیم و بر اساس این چارت تعداد نیروهای مورد نیاز شهرداری مشخص می شود.

لزوم تهیه طرح جامع تفصیلی شهری

وی در خصوص وضعیت اعتبار مجموعه شهرداری افزود: شهرداری یک مجموعه خودکفا است و خود ما باید درآمدزایی کنیم لذا این نکته خیلی مهم است که در این زمینه مردم باید کمک و همراهی کنند تا شهرداری فعال و اثرگذارتر خدمات ارائه کند.

بهروج با اشاره به برنامه های شهرداری علی آباد عمران تصریح کرد: اولین برنامه مهم شهرداری پیگیری طرح جامع تفصیلی شهری است به عبارت دیگر برنامه طرح هادی روستایی که در اختیار داریم باید به طرح جامع تفصیلی شهری تغییر پیدا کند و این طرح شامل نقشه کل منطقه است که حدودات آن را مشخص می کند لذا پیش زمینه انجام هر فعالیتی در شهر علی آباد مستلزم تهیه طرح جامع تفصیلی شهری است.

وی ادامه داد: دومین برنامه ای که بسیار مهم است، بحث آتش نشانی است در حال حاضر یک ماشین آتش نشانی بیشتر در اختیار نداریم که به هیچ وجه پاسخگوی آتش سوزی های منطقه نیست لذا اولین کار در این زمینه راه اندازی جایگاه آتش نشانی است و امیدوار هستیم که اداره کل امور شهری استان یک ماشین آتش نشانی 10 تن در اختیار ما قرار بدهد چراکه ما باید روستاهای اطراف را هم پوشش بدهیم.

سرپرست شهرداری شهر علی آباد عمران با اشاره به اینکه فعالیت در حوزه های فرهنگی از دیگر برنامه هایی شهرداری است که ضرورت آن احساس می شود، بیان داشت: برنامه ها و فعالیت های فرهنگی ارتباط مستقیمی با روحیه و نشاط مردم دارد همچنین این شهر دارای ظرفیت های فرهنگی قابل توجهی در سطح استان و کشور است که جا دارد از این ظرفیت ها استفاده شود که به عنوان نمونه می توان به برنامه تعزیه کانون فرهنگی هنری مصباح اشاره کرد که توانسته به خوبی در سطح استان و کشور فعالیت کند.

علی آباد از نظر جلوه شهری پیشرفت قابل توجهی ندارد

وی با بیان این مطلب که شهر علی آباد از نظر جلوه شهری پیشرفت قابل توجهی نداشته لذا پیشنهاد می کنم که دو میدان در قسمت ورودی و خروجی شهر داشته باشیم که این موضوع جزو اولویت های کاری ما محسوب می شود، اظهار داشت: همچنین راه اندازی لاین دوم تندرو از دیگر برنامه های مهم شهرداری محسوب می شود که پیگیر این موضوع هستیم.

 بهروج اضافه کرد: وضعیت کوچه های شهر نسبت به گذشته خیلی بهتر شده و الان نزدیک به 90 درصد کوچه ها آسفالت شده است که جا دارد از دهیارهای قبلی علی آباد تشکر کنم و برای مابقی کوچه ها نیز با ادره کل امور شهری استان جهت دریافت قیر رایگان درحال رایزنی هستیم که ان شاءالله این مسئله مرتفع می شود.

بهروج با بیان این مطلب که مردم ما اعتقاد دارند باید تغییری در جلوه شهری ایجاد شود لذا در این زمینه باید چند بوستان در شهر علی آباد احداث شود، اظهار کرد: از مسئولان انتظار داریم با توجه به نوپا بودن شهر علی آباد بیشتر به ما کمک کنند.

وی اظهار داشت: الان بیشتر از هر زمان دیگر نیازمند اتحاد و همراهی مسئولان و مردم هستیم چرا که فقط از طریق اتحاد و همدلی هست که می توانیم یک علی آباد زیبا و پیشرفته داشته باشیم.

کد خبر 4717828

منبع: مهر

کلیدواژه: جیرفت خدمات شهری طرح تفصیلی ماه محرم قزوین بوشهر مراسم عزاداری شیراز عاشورا ایلام اربعین حسینی شهرکرد خطبه های نماز جمعه ماه محرم و صفر گرگان تاسوعا و عاشورا خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۰۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • کارفرمایان در این روزهای سخت به ‌کارگران ‌توجه ویژه کنند
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان